4/01/13

sesuatu...

Saya mahu buat sesuatu untuk harijadi suami. Hampir 4 tahun bersama, saya tak pernah buat apa-apa. Saya tak bagi apa-apa hadiah. Saya tak buatkan kek untuk dia. Saya tak belanja dia makan. Saya tak masak apa-apa yang istimewa. Langsung tak buat apa. Tapi kali ini, saya mahu buat sesuatu.

Mmmm....


49 comments

4/1/13

the least, kami suka bg kad dan letak di dinding bilik. bila baca semula tersenyum sorang2..bolehla fara masak special malam ni kan

chaiyok2! i'm sure, ur beloved musti akn appreciate. insyaallah..

errr...nk buat secara suprise ke? haha...sy langsung xpnh buat sprise..xreti..takut apa kita buat xsuka..nak beli hadiah pun tanya terang2 nak apa.. :p

Apakah sesuatu itu agaknya? :?

sesuatu tu apalah ye?

`sesuatu' yang diberi sepanjang tahun tu dah lebih cukup dan memadai untuk buatkan lelaki lupa akan hadiah hari lahir. serius, memang tak kisah pun... (pada pendapat aku la)

Mungkin....hadiahkan buat suami terchenta adik Aydin..adalah hadiah teristimewa....:P

buat surprise eh....good luck dear...

Buatlah surprise ☺☺

suami pasti tersenyum, terharu, tersebak lepas ni..hehe

4/1/13

buatlah sesuatu, ikut termampu. Eratkan kasih syg gitu..

saya plak nak minta sesuatu kat suami sempena 7 kali annibersary ni...nak cuti sesama...nak ajak dating, belanja makan, belanja novel...dan p cari blaus kat kwc...hehehe...

yey, hubby setujuk...ihikss...

4/1/13

masak yg dia suka makan..

@amirah

Eh, mcm sweet je...

=D

@Munnafendy

Rasanya, sy pun takkan jdk surprise kot sbb sy tak thn simpan rahsia dgn dia...

=(

@Kakcik Nur

Tuh yg dok pk ni Kakcik...lom ade idea...

@Aisy Nasiha

Tak tau g....uwaa!

akan tunggu cerita selanjutnya... tak sabar

@smbotak

Aku tau dia mmg tak kesah....tp aku kesah sbb aku pompuan. Hahahahah!

...tp bukan sbb aku nakkan balasan. Selalu pompuan ni, die nak balasan. Aku tak kesah pon.

@Daddy Ziyyad

Hahahahahaha!

Good idea~ Nak kena g La Senza la pas ni!

@Fiza Rahman

Err, surprise tu mcm payah sket kot?

@Niza Romli

Adeh! Bertuah le dia nak sebak2. Haaaaa~

@Ujie

Yup. Sy tgh ikut kemampuan gak ni. Heeee~

@♥cikmOt♥

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Bertuah badan! Dating weekdays?

@[PCL]

Sambal goreng? Hari2 pun die dok mkn mende tu. Huuu~

buat le kak.sape la tak suka dirai-rai kan? keh3

Best!! Pasti kali ini dia akan terkejut dan yg sesekali inilah lagi tak mungkin akan dia lupa Fara. Kakak nak tahu apa reaksi selepas ini tau.

gd luck ye .... hehehe

4/1/13

masak2..? candle light dinner ? hehe

apakah itu...?

Fara, saya hantar kimi kat PASTI skali dgn daycare. Tapi untuk tahun ni ada additional skali. Kalau last year kena baya RM200 = Yuran RM80 + Daycare RM120

Tapi tahun ni kena RM260 = Yuran RM10 + Daycare RM130. Pastu saya amik iqra' RM30 + Tahfiz RM10. At least ada aktiviti sket kan ☺☺

Cuma yg merisaukan saya, kimi masih tak boleh nak membaca. Tapi klo menghafal memang tip top. Tu yg nak kena concentrated ajar membaca nih...huhuhu...

Mesti dia terkejut..
Makchaq sekeluarga pun jarang jugak berhadiah2 birthday ni..

4/1/13

KALAU JENIS SUAMI YANG TAK KISAH MACAM SAYA TAK MENGAPALAH..

haaa..buatla :)))) maybe boleh masakkan feberet foodnya :)

buat kad istimewa. boh gambar family.
bg something u special
good luck

4/1/13

buat kenduri ke??:p

Masak sdp2 n bg adiah

4/1/13

apalah agaknya yg nak dibuat tu yer...jgn lupa cerita

Walau ucap selamat pun tetap dihargai kerana itu tanda ingatan ikhlas drpd insan tersayang., ingatan x semestinya sesuatu yg mahal..

4/1/13

akak pun tak penah bagi apa2 kat hubby..asik dia je bagi kat akak..one day nak buat sesuatu jugak..ehehe :)

Biasa lelaki tak mengharap apa apa sangat kan, tapi boleh cuba buat suprise candle light dinner ke...:)

saya pun tak tahu sebenarnya apa yang terbaik kak..tapi a dinner kat fav place dia mungkin okay kot..hehe

Regards,
-Strider-

mesti suami kamu bakal rasa happy...:)

6/1/13

awwwww..so sweet kak...

go kak farah go!! ^_^

Catat Ulasan