20/02/13

gift box aka hamper


Bukan untuk saya. Tapi, saya buat untuk orang. Dalam gift box aka hamper, ada biskut-biskutan (buatan dan jenama saya sendiri - chewaah!). Ini adalah permulaan.

Doakan saya.

22 comments

wah terbaik!!teruskan usaha:)

hihi boleh tgk tak ghupenya?

...jenama pok amai-amai ek?

....siapakah orang yang bertuah itu????

wahhh akk nk start meniaga eh.gud luck kak.nt leh sy tempah.hehe

bestnya hamper cenggini. Nak tgk jugak cookies buatan sendiri tu. Saya paling suka kalo dpt hamper yang merupakan makanan. Kekek.

Cantiklah.. :D

Wahhh.... bahagianya siapalah customer ini. Cantik luar sedap di dalam. Tahniah Fara. Teruskan!!

alhamdulillah!~

Wah dapat surprise hadiah ke ni.. bestnya dapat bungkusan hadiah

20/2/13

nak tengok kat dalam nye..:P

Wow!! Semakin maju!! Awak kena buat web khas untuk business yea..pastu ada delivery ke batu pahat tak???

moga apa yg dilakukan sukses...:-)

wow!!! goodluck!

wah ... moga terus maju jaya ye

*stkt ni unifi kat umah tu tak pnh down lg..so sy tak pasti la kak fara. tapi die mcm astro gak, kalau ujan channel scrambled...tp xde la bengang sgt kalo xde siaran bila ujan..byr pun murah je..hehe

20/2/13

fara dah start biz biskut sendiri ke? cayalah! moga sukses kwn.

20/2/13

moga berjaya

wahhh i lioke bisness=)gud luck kay=)

Cantik. Good luck. Smoga business maju.

gud luck kak fara! suka dengan semangat akk..^_^

terbaek... ^_~

ema doakan kejayaan untuk fara

teruskan usaha.. moga berjaya.. ;)

psstt: boleh dapat satu set permulaan tak.. hehehe..

Catat Ulasan