18/02/13

hari tua!

Pertama kali dapat tatap kereta F1 depan mata!

Saya baru saja meraikan hari tua pada 16 Februari lalu. Terima kasih buat sahabat blogger (minta maaf kawan-kawan sebab sangat pasif ber-online), yang mengingati. Walau hanya ucapan SELAMAT HARIJADI, tapi dah cukup buat hati saya berbunga-bunga. Selain suami dan keluarga, saya memang menanti ucapan dari besties. Alhamdulillah, tahun ini cukup kuota. Heee~

Bila dah tua, otak pun mulalah rewind ke masa lalu. Hati mula bergetar nak kembali ke zaman muda. Nak tegakkan apa yang dah bengkok. Nak baiki apa yang dah tak elok. Tapi mustahil, kan? Memanglah mustahil. Mana ada time machine.

Saya bukan muda lagi. Sekian.

17 comments

Maaf lambat...Happy Belated Birthday Fara..Wish u all the best ya!!

selamat harijadi!

18/2/13

happy belated besday..! ;)

Nak tegakkan apa yang dah bengkok ?

tak faham !

18/2/13

SELAMAT HARI JADI FARA.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI.. AMIN.

18/2/13

time machine memang takde, tapi auto teller machine kan ada. belanja la kawan-kawan makan...

18/2/13

Happy Belated Birthday Fara!
Moga dalam rahmat Allah sentiasa.

rasanya saya lebih berusia dari fara(tak mo ngaku tua), tapi selalu perasan muda. suka buat aktiviti org muda remaja.

happy belated birthday yer...semoga panjang umur dan murah rezeki...amin...;)

saya lagi tua rasanya...btw hepi belated besday ye...moga hepi selalu

Semoga ceria selalu..
Tak la tu sangat pon fara ni tau...kakain lg tua nk masuk umo warga mas...huhu

seriously, awak baru 1st time dpt tatap kereta f1 depan mata?????

Happy belated birthday dear...

Selamat hari tua fara. Yang ke berapa nih ☺☺

Smoga panjang umur, dimurahkan Rezeki, diberi kesihatan yg baik dan smoga bahagia selalu.

Pandainya aydin kaler ☺☺

epy belated birthday ye fara

18/2/13

selamat ulang tahun...
semoga terus cun melecun sampai bila2..heheh

18/2/13

slmt ulangtahun kelahiran fara..moga segala yang diimpikan jadi kenyataan dengan izin Nya..insyaAllah

maaflah.. baru dapat jengah kat sini..
selamat hari lahir MommyFarra..
moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

Catat Ulasan