19/02/13

sarapan apa?

Setiap pagi, saya buntu nak sarapan apa. Roti? Muak. Nasi lemak? Aduhai! Berat perut. Mihun goreng? Jelak. Oat? Gulp! Kuih-muih? Bolehlah tapi tak kenyang!

Terlebih pilihan pun susah. Tak ada pilihan, lagi susah.

Ouh! Teringat megi goreng!

13 comments

maggi goreng + nasi goreng sedap ni... :)

saya sarapan nasi + sambal ikan bilis di pagi hari iaitu sebelum subuh sewaktu menyediakan bekal!erkss..

Pagi ini, naik ke kafe rasa macam takde pilihan. Sudahnya nasi lemak juga jadi santapan...

Saya plak teringat 'murtabak megi'...cubalah, pasti beres!

Kalau nak buat sarapan buat warga tua laaaagi susah Fara. Malam nak tidur dah bincang esok nak buat sarapan apa buat bapak...

Saya breakfast nasi lemak & air milo.

Hari2 buntu tak tau nak makan apa. Baik sarapan, lunch & dinner ☺☺

hari ni saya bfast roti ngan shepherd's pie saja..

19/2/13

aku sarapan bihun dan telur mata
kafe sebelah rm3
last week aku ambik yg sama juga
tp rm2.50.huhu

19/2/13

kepok lekor jiran bagi semalam jer...

Sarapan saya harus pekena nasi. kalau tak, perut lain macam. tambah dengan roti canai sekeping, kepuasan paling maksima di pagi hari. ahaaha

saya jarang amik breakfast...
sehari sekali saya amik brunch...dan dinner pun jarang2...teruk kan

megi goreng mamak satu.. ;)
boleh call dan penghantaran percuma.. ;)

bila lapar apapun depan mata nampak sedapkan

Catat Ulasan