27/03/13

berangan

Sebenarnya, saya dalam semangat teruja. Teruja nak bercuti. Waaa~ Saya plan nak pusing satu Eropah. Ok. Saya tipu. Kami rancang nak cuti-cuti Penang. Sebenarnya, dah lama nak ke Penang. Kali terakhir pergi, zaman berzaman dulu. Zaman mudo-mudo. Zaman yang bila nak ingat balik sekarang, habis lupa. Heee~ 

Saya teringin nak naik keretapi. Nak feeling-feeling Orient Express. Haaaaaa~ 

21 comments

jgn lupa nasi kandar beratur & cheese nan kapitan!hehehehe...yg ni tak pergi pun asyik teringt-ingt jek :D

Saya tak pernah lagi gi Penang. Hubby dia tak suka drive jauh2 lah...huhuhu...Teringin nak ke sana.

Fara, kat mana nak cari FM lipas tu? Gelak2 saya baca sbb anak dara memang takut lipas. Klo letak benda tu mungkin berkesan juga kan ☺☺

27/3/13

syioknye..! happy vacay to u..! he3..

Kak Zan dah masuk 3 tahun menetap di penang(seberang prai) tapi belum berkesempatan pusing2 di Penang.

salam fara..

wah.. bestnya nak pi jalan2.. takpe jalan2 pusing2 penang dulu.. lepas tu boleh pusing europe pulak.. insyaAllah..

27/3/13

penang? wow bestnya. makan puas2 fara. penang syurga makanan

Wah selamat bercuti
Seronok ke peneng mkn pasembor nasikandar mee udang

27/3/13

farah pi penang ka?..emm berselisih kita ..haha !

akak nyer angan2 nak bawak mak abah ronda KL seremban naik komuter baru..dari KL-Sentral ke KLCC naik LRT..mesti seronok..insyaallah this week...

27/3/13

PENANG KALAU TAK SILAP 2 TAHUN LEPAS SAYA PERGI.. KERETAPI JE YANG LAMA SAYA TAK NAIK.. :)

berangan itu sejenis buah ..

yang sebenarnya berangan-angan.

tapi nampaknya penggunaan berangan untuk maksud berangan-angan sudah dapat diterima sekarang ini oleh khalayak ramai.

mode - berangan2 nak jadi cikgu BM. he he.

Angan2 tu le merangsang minda kita untuk terus berfantasi.. sekurang2nya minda yg terangsang adalah minda yg aktif.,, penang? Akak p time frust, p sendiri time raya ikut travel agency cina .. gila abis

27/3/13

member sekolah ajak gi jalan2 europh. 2015 kena ada lebih 10 K dlm tgn.. pengsan...zzzz

27/3/13

InsyaAllah kakcik akan berada di Penang pada Jumaat @ Sabtu ini. :)

27/3/13

penang???

igt penang igt jeruk pak ali

aku rasa ok je beb

kau rasa manis eh???

mmmmmm

wah mmg best idea tu !

27/3/13

dr tahun lepas dgn suami nak jalan2 cari makan ke Penang..tp asik tertunda je..

Selamat bercuti. =D

tunggu dak Nuha besar sikit baru pergi.. ;)

wahhh..seronoknya dpt shopping ke Penang..dpt pekena pasembor :))

hee sy kalo jalan penang mst failed

Catat Ulasan