28/03/13

blablablabla....



Macam saya. Tak sempurna juga. Walau orang kata, kerja itu satu ibadah. Tapi saya mengantuk dan bosan yang amat. Huwarghhhhhhhhhhhh!

23 comments

Saya pun. Saya nak pi klinik ambik mc lah. tak tahan sangat sakit kepala..

Saya pun. Saya nak pi klinik ambik mc lah. tak tahan sangat sakit kepala..

28/3/13

pergi jalan2 gosip2 ngan member, sure tak ngantuk punya....ahahaha...

saya smlm mengatuk terukkkk!!!

28/3/13

Ayat2 cinta di kala ngantuk ya fara..:)

tiru gak tajuk entry ni.. bla bla bla.. ;)

28/3/13

tu la..mengantuk gak ni..
sedapnya tidurrrrrr

Mr right mmg x da tp dah ada sorang mr paling right yg mewarnai hidup akak sejak 8 thn dulu, kini dan selama2nya..
Yupp sbb kita pun bukan org yg paling perfect, sering tuding jari sedangkan 4 jari yg lain tuju ke arah kita tp kita x mahu nak sedar.. buruknya akak kan?

true enough.. pun mmg xde org yg perfect kan!

errrrr...nk ubah jd lg baik...boleh kan? heheehheehehehehhehehehe

28/3/13

WAH.. MINTA DENGAN DAK BOB MARLEY KE.. HEHE.. NO WOMEN NO CRY.. :)

kekadang buat kerja ikhlas, tapi jauh....

cuba minum nescafe kaw sure lepas tuh x mengantuk...:)

kalau lagu bob marley akak suka sesangat.. dulu kini dan selamanya...

29/3/13

time ni memang time nantuk giler..layan je dulu, nanti cerah le tew :)

Tu la...bila dia ada kat sebelah, selalu buat kita marah, tersenyum, menangis dsb. Bila takde, terindu2 la pulak.

Fara, minum kopi ler elak ngantok. Kakzana kalau nescafe, confirm terbuntang mata ni segar.

imperfections!
kalau ngantuk, gi bancuh kopi! atau kalau nak lebih thrill suh kawan sebelah lempang ko skali akkakakakkaka

29/3/13

Perfek....

Blablabla....ok juga. Senang cakap jgn menaruh harapan yg tinggi

time kerja dulu ubat ngantuk is get something to eat! Ki3..selalunya ice cream la the best treatment..;)

Memang kadan2 bosan, ngantuk.. tambah bila geng2 semua cuti..

singgah pagi.. get well soon

ahahah!!so true:))) mohon share,ye :)

Catat Ulasan