12/03/13

cepat dimasak, sedap dimakan!

Semalam, tertengok iklan Maggi Kari. Amboi! Bukan main sedap. Makan masa cuaca hujan. Dengan anak suami bagai. Terliur. Teringin. Sudahnya, pagi ini saya bawa sayur sawi dan cili api dari rumah. Sampai saja pejabat, saya beli sebungkus megi kari dan sebiji telur. Hah! Saya kerjakan pantri macam dapur rumah sendiri. Makan masa panas. Memang layan.

Maka, selamatlah sarapan pagi saya dengan megi kari. Yummeh!


20 comments

arghhhhhh...tidakkkk....nak megi cepat dimasak sedap di makan...

12/3/13

uiii..bekpes ngan maggi tu

12/3/13

opis lama dulu kami selalu gak masak meggi makan ramai2..seronok.tp opis baru ni sebelah kafe je..ramai bawak $$ makan kat situ..so aku pun segan nak buat pantry mcm dapur sendiri.

12/3/13

hahaha,..saya pun selalu buat pantry macam dapur sendiri..haha..heaven kan mkn dgn cili api

12/3/13

Jangan kibod tu ikut makan sekali, dah le. :)

12/3/13

Saya cuma risau kalau2 tertumpah kat keyboard tu je fara..mewah kuahnya tu. ^__^

hahahaha..siap bawak sayur bagai ke opis,lain kali awak bawak kampit beras...boring2 kat opis, boleh buat beriani gam! haha

maggi!!!sedapppppppppp nyer!! :)

Amboi sarapan pagi maggi ke? Pregnant ni saya tak boleh makan maggi sebab perut cepat pedih.

Tgk maggi pon bley buat saya terliur, acaner tu fara?

Balik ni haruslah masak megi.

12/3/13

SEINGAT SAYA, SAYA TAK PERNAH MAKAN MAGGI PAGI-PAGI.. PETANG DAN MALAM PERNAH..

lagi sedap kalau dikerjakan di dapur rumah.. ;)

psstt: menjawab persoalan semalam.. ai tak bekerja di kementerian pertahanan awam ;)

Kakak ni masa belajar banyak makan meggi agaknya Fara jadi sekarang macam dah jemu..

Makan meggi mesti masa panas kalau tak dah tak kick lagi:)

wahhh ada sayur2,sedap.

hahaha, gud gud...di pantry pun menjadi...

kalu dah napsu nak makan sedang meluap kan...dimana sahaja pun menjadi...

terbaik...

for KA bab2 maggi ni en hubby & along mmg chef terbaik.. sedap theyall masak

adoii memang jeles tengok megi tu..agaknya kalau sy buat macam ni kat opis mesti orang lain pun jeles hehehe

sesekali pekena magi memang yummy...:)

13/3/13

Sya pun selalu gak buat perkejaan nih. Jenama maggie mmng sedap. dah cuba tukar brand lain tapi tak leh telan..adeh la.

agagagagaaa tengah hujan kat luar nie tp xde stok maggi kat ofis uhuhu...

salam kenal :)

Catat Ulasan