22/04/13

saya sudah mati akal nak tulis apa....


Tak tahu nak cerita apa. Cuma teringat, Mort Rainey aka John Shooter yang seksi. Tapi gila dan psiko.

You know, the only thing that matters is the ending. It's the most important part of the story, the ending. And this one...is very good. This one's perfect.

Secret Window

21 comments

moh jogging je la :)

saya pulak geram line internet kat area rumah down.. :(

hehehe faham sgt tu!

tiba2 pulak acik terfikir..kalau pandai buat macam ni post kat blog bestkan Fara..tanpa kata2

22/4/13

Assalamualaikum Fara

Ini pun satu cerita yg boleh beri pengatahuan juga

janji ada jer update..hihi..akak pun lama x update kot..demam..mc ...

melihatkan kepada 2 entri terakhir awak....cadangan saya, apa kata awak menulis tentang Johnny Depp ....hahaha

seriuss ayu pong suka dia


fara. entrymu ala2 Rai. tak tau tulis apa. hehehehe

hihihi...ni pun salah satu hasil tulisan jugak secara x langsung...

Sebenarnya ada benda nak bercerita tapi tak semuanya boleh diceritakan..

oh i loike.. mana awak dapat gambar ex boipren saya ni.. hahha

22/4/13

GALI LAGI.. GALI LAGI..

Farah punya entri hari2 wordless pon takpa....ramai yg suka ...sungguh kan !

assalamualaikum ... begitu lah keadaan saya bila dah x de idea . blogger nih sama jer ... heheheee

23/4/13

kdg2 kering idea jugak..hihi..

btw,sama la kite..baju tu mmg beli kat tesco pun..murah..lagipun budak2 nak membesar cepat kena tukar baju..hehe..

23/4/13

haha...samalah kita...

23/4/13

Saya sependapat dgn kak zakie, byk benda tapi bkn sume boleh ditulis kat blog. Ujung2 , tak update le blog.

jgn tulis, type aje

Tulis pasal aydin, pasal baking ☺☺

23/4/13

saya ada banyak benda nak tulis..tapi tak sempat la..huhu...

tp mmg seksi muka lelaki tu.

Catat Ulasan