19/04/13

selera

Dulu masa muda-muda, saya suka lelaki jahat. Malah saya dalam dunia imaginasi pun, masih mudah crush dengan lelaki jahat.

♥ Johnny Depp.

26 comments

ow..i still love Adam Levine..hehehe..

suka sangat dengan dia ni.. ;)
teringat cerita 21 Jump Street dulu..
best sangat series tu.. ;)

19/4/13

KENAPA SUKA LELAKI JAHAT?

saya suka lelaki jambu...weeee...owhh pokjue

19/4/13

sekarang dia lelaki jahat yang baik...

19/4/13

aku nak try amek gambar dok atas dapo gak la... kompem meletop. hahaha

Kakak tak suka yg jahat hihi..

eh..samalah kita...hihi

ingat lagi masa mula2 jumpa hb
dialah yg paling brutal sekali mukanya
dan sombong tapi itu yg kak ati suka...huhu

19/4/13

igt aku je ;)
nakal tapi muka cute
zaman skolah dulu..boifren budak nakal dlm skolah.sib baik tak berjodoh dgn dia.

Edward Scissor Hand, hehehe

19/4/13

johnny depp ni penangan dia lain mcm sket..hehe..

yang penting ensem...macam johny deep tu hahaha

19/4/13

u know what...
me too.. ;p

mesti ko ni 'ganas' kan.. hahaha


cuba dipasangkan api pd dapur tu...

19/4/13

selalu lelaki jahat , handsome2 .. hehee

jahat lepas tuh berubah jadi baik, itu PM kagum...;)

Nampak macho ke lelaki jahat ni? Apa pun taste masing2 kan?

apa yang menarik agaknya dengan 'bad boy'?

yer... daku pongg
hahhahahha

21/4/13

Saya suka lelaki jahat yg encem... hahahha

kita serupa

Saya pastinya fara xsuka....saya baik (ngaku diri baik)...hehe

jahat & hensem yer hehehe

ensem kan...hehehehe

Hensemnya johny depp >_^

Miftahul Jannah
25/4/13

Lagi jahat lagi mengancam kalbu, ye tak? Opposites attract.... :-) and by the way, I pun sama macam you.Minat lelaki yang jahat.

Catat Ulasan