24/04/13

tamat tapi masih


Sebab dia jahatlah, aku jatuh cinta....

Saya akan pasif berblog di sini. Terima kasih kerana sentiasa berkunjung. Inshaa Allah, saya masih menulis tapi di blog lagi satu. Kawan-kawan kalau ada masa senggang, 'ratah'lah karya saya di sana ya? 

23 comments

blog mana satu pulak...tak tau pung...sampai hati...yelah saya lagi pasif tau

iyo lah.

:)

iyo lah.

:)

Oh blog novel awak tu yea..ok nanti kita ke sana ok.

24/4/13

alaaaaaaaaaaaaaaaaa......

24/4/13

ouh.. ada belog lain lagi.. hummm nanti nak pi cari..

24/4/13

Kalau kat blog satu lg tu..takde la cerita fara buat kuih, gambar aydin yg montel..

tetiba nak jadi watak jahat.. nak rebut dia.. ;)

24/4/13

in sha Allah kalau ada masa ke belog lagi satu...

24/4/13

kat mana?

saya ratah mata dah tadi kat sana :)

salam,

blog ini tamat ke yang?

24/4/13

TERUSKAN MENULIS.. :)

24/4/13

blog satu lagi blog mana ye..

alaaaaaaa

apa link blog lagi satu tu..??

26/4/13

sebab dia jahat, you fallin in love? heheh

okler ada karya lain untuk dilihatkan...

kira masih rajin la tu nak menulis kat blog lain,.. mcm akak,.. malas semalas2nya.. x tau nak tulis apa n x da idea

ratah? hmm xmo.ehehehe,

amboi rajin juga menulis di blog satu lagi yer fara

saya pon suka johnny depp, lakonan dia mmg owsem...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Catat Ulasan