27/06/13

♫♪♫♪♫♪♫♪

Pagi di kawasan rumah, saya dah boleh nampak awan dan langit biru. Di KJ pun, dah boleh nampak awan walau jerebu nipis masih ada. Alhamdulillah. 

Tiba-tiba feeling The Lord of The Rings. Jerebu tu dah macam the darkness! Rasa macam orc yang menghuni Mordor. Dikongkong Sauron dan dibuli Nazgul. Heh! Segalanya antagonis. Tapi bila jerebu dah pergi sebab hujan buatan, terus rasa macam Hobbit. Aman damai di Shire dengan segala macam pesta dan tanam-tanaman. Rasa comel je. Mulalah rasa macam nak kumpul duit, nak bercuti ke New Zealand. Hahahah~

Jerebu bagi saya adalah Mordor. Heee~ - Google


Badan je kat sini. Otak dah melayang ke mana-mana ntah.




17 comments

Jom fara kita ke new zealand sama sama.. Family saya yg pernah ke sana, cakap mesti nk pergi lagi sb menarik tempatnya, tenang di sana...

kreatifla fara kaitkan keadaan skrg dgn kisah lord of the ring ni...

Awan dan lagit biru, walau tipis, masih berjerebu. Awan perak berarak seragam, Awan hitam tak mahu ketinggalan.

♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
La, la, laaa...rayakan hari ini.
Hmm, hmm, hmmmm....moga hari ditempuh dapat menangkis pintasan awan hitam!

27/6/13

pagi2 otak dah melayang? :D

same la..bdn je kat kerusi ni otak kat bantal di rumah.. T_T

27/6/13

KELAS...entri ko paling mudah aku baca..mantap dan padat..

Samalah fara. Kat tempat saya pon sama. Matahari dah sihat. Dah boleh nampak awan yg berkepul2 tu. Ni mcm nak hujan. Alhamdulillah ☺

27/6/13

Jauh betul imiginasi kamu perihal jerebu ni yer..hehehe...

psstt: dapat lepak sesama best kan.. jerebu pun dah hampir tiada.. ;)

Mengandaikan yg indah-indah ok juga..

27/6/13

SEKALI TERINGAT KEMBALI LOTR.. NAK CARI BALIKLAH CERITA DIA..

27/6/13

Otak melayang bab bercuti memang syok..

27/6/13

ececeh..entah2 betul sikit hari lagi nak pi New zealand..kan??

27/6/13

frodo tu bila dah tua dah tak hensem.
haha

kat rumah walaupun hujan masih jerebu lagi..coz hujan tak lebat sangat...harap hujan lagi lebat.tetap bersyukur...kerana hujan amin..


..cite mcm tu tak minat sangat kak ita farah...

pun suka hati lah ari ni hehehe

27/6/13

nak pegi NZ? waaaa ai likeee

amboi imiginasi akk.hebat!

Catat Ulasan