11/06/13

kiss me beneath the milky twilight

Superhero Aydin with his sidekick, The Specky Mommy. Heeee~
Pagi-pagi mesti minta hug. Mesti minta kiss. Kalau tak, hari tak menjadi. Heeee~

25 comments

11/6/13

bukan senang nak tengok wajah mommy Aydin di blog ni... :)

11/6/13

hi fara, first time kawe tgk wajah mu... kiut seh.... hehehe

Sama² comel. Mantopnya aydin.

Mahal gambar ni fara sbb susah nak tgk gambar pn punya blog ☺☺

11/6/13

hijabista rupanya mommy aydin ni..both cute.. : )

ohhh comel nyer kamu berdua!!

11/6/13

yeay, dah nampak muka mommy fara. hehe

so suwitttt mintak kiss & hug ;)

11/6/13

RASANYA BARU FIRST TIME NAMPAK MUKA SI FARAH NI.. SELALU MUKA SI AYDIN JE.. :)

Selagi boleh bermanja dia nak concurred sendiri. Nanti dah beradik kena syer..

comlelllnya aydin :))

lama tak mari sini buka2 blog tuhhh dia tak pernah lagi tgk pic yang empunya blog..hihihi

11/6/13

hung & kiss puas2 esok dah besar dia malu2 kalau kita nak buat mcm tu lagik.

Huuuu... happy family. :)

heee so ssweeeettt =)

manjanye dia...mesti la bermanja2 dgn mommy kannn...

11/6/13

pes taim tengok tuan blog./.
cun wooo..
heheheh

sweet anak mommy ni...dah besar pun..

berapa lama awak boleh hold dukung Aydin? :)

same goes to me & Adik serta anak2 hehehe

on the way nak pergi kerja ke tu..??

comel lah aydin..gedik manja dengan mamanya...baru tengok farah..comel mcm anaknya...

comel bangat mama aydinni....

eh.. sama arr kite.. bukan senang nak tengok wajah kite.. ;)

25/6/13

Fara ke tu...

oh ini ke kak fara?comel mama aydin

Catat Ulasan