30/07/13

uwek!

Dah lama saya tak update blog, kan? Tak larat. Takde mood. Tengok blog je, terus rasa malas. Tapi hari ni bila buka Nuffnang, amek ko! 5 BE diorang bagi. Rejeki baby dalam perut tapi larat ke saya nak update blog hari-hari? Kijam tau. Uwaaa!




34 comments

30/7/13

waaa...tahniah fara...seronoknya nak dpt baby lg. take care ye

Heee.... good news Fara. Kakak really happy and congratulation to you. Jaga diri dik... kalau tak larat jgn teruskan.

sama kes mcm sy awal prgnnt dlu...
Update blog malas....bukak fb pun malas...x tau nape...

tahniah, mmg rezeki !

rejeki jangan ditolak ;)

30/7/13

wah...alhamdulillah! mesti happy sgt ni sbb impian nak bby lagi jadi nyata!

aritu nak ckp fara pregnant ke? tapi sgn pulok. rupanya betul. TAHNIAH! Doakan saya jugak.

Takpa la...
katanya, pembawakan ibu mengandong..malas update blog...kami fahammmmm..;P

30/7/13

WAH.. TAHNIAH LE.. NAK DAPAT BABY BARU..

Ooo fara aydin nak dapat adik ye..tahniah.cabaran dibulan puasa tu

Rezeki baby!alhamdulillahhh...

30/7/13

ok arrr....tuuuuu

Jaga diri, jaga baby :)

Tu yg pelik...tenggelam timbul tp ada makna....waaa...tahniah dear...im happy for u....

tahniah wak...diam2 ubi berisi rupanya...bestnya

30/7/13

update lah walau sikit farah...


miss u la...ko sihat?

Selamat menempuh 40 minggu nan indah.

Take care ☺☺

ye.. saya boleh bayangkan keadaan awak itu..
Ada orang senang masa mengandung, ada orang sebaliknya.. yang penting kuatkan semangat awak ye. Tak dapat berblog pun takpe.. saya faham sebab dah lalui dulu.

Wah, terjawab persoalan.. Tahniah fara.. Jaga diri k..

oh mengandung yer...tahniah!!

Dpt la juge,,...

Rejeki tu 5BE

dua hari sekali pun ok! hahaha.. take care dear!

hah seyes? akk preggy? vahhhh tahniah.bali penang trus preggy.hehehe

Oooo tahniah, dah lama akak tak bw, br tau..

uwek oang ngandong camtula. Tahniah! Aydin bakal jadi abang!

Selamat Hari Raya Aidilftri Farah dan keluarga.. ;)

psstt: Nanti raya datang umah auntie ye Aydin..

Tahniah sebab dapat BE.. :)

tahniah lagi sebab dapat beby..hehee

salam..
camane keadaan awak sekarang..?
teringat masa mengandungkan anak2 dulu.. 3 bulan pertama adalah waktu sangat kritikal..

psstt: jemput datang rumah ye ahad ni.. ;)

FUh tak buka blog pun dpt 5 be. Hebak.

salam kak fara..tak sihat lagi ke?take care k

Selamat hari raya Fara, Aydin sihat? ala Fara, type je apa2 aktiviti harian Fara tu...ikutkan mood dan masa mmg tak berapa ada mcm akak ni.
Tapi mungkin sb fara tak sihat tu yg malas update. Tadi akak baru tengok Nuff akak, meningkat la sikit.

akk.update lah blog.hidup sy sunyi tanpa akk =(

31/8/13

Assalamualaikum Fara

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke 56

teruskan menulis

tahniahhh

dh okey.. plzz update blog ya

Catat Ulasan