12/12/13

aktiviti hari keputeraan sultan selangor

Superhero kesayangan main toys sorang-sorang. Saya nak main sama, dia tak bagi. So, perhatikan jelah. Tengok muka cheeky dia tu. Geram lak rasa.
Ada backhoe, ada racing car, ada lori. Blocks kat tangan dia tu, katanya bas. Wokeyy!
Masak dan makan. 
Masak-masak dan makan lagi sebab dah tak tahu nak buat apa.
Tengok TV. Mendobi. Kemas rumah. Filing segala khazanah surat, statement dan bil. Bila cuti di antara weekdays dan di tengah bulan (Nizam kerja pulak), apa lagi yang kita boleh expect? Heee~

Semalam masa lunch, Aydin bersungguh cerita sesuatu pada saya; Mommy, kita dah banyak duduk rumah. Nak duduk HOTEL pulak. HOTEL dengan TOYS, best tau!

Erk! Tak tertelan nasi dalam mulut. 

11 comments

aydin bg hint nk pegi bercuti la tu...

Hehehe...aydin ajak gi bercuti tu mommy ☺☺

alahaiii...lapar plak tgk lauk pauk tu.

12/12/13

hahaha...yela, budak2 mana ada masalah fara. itu jela masalah dorang, apa nak main mcmana nak main..hehe

huahuahua...permintaan yg sama dengan abg Syahmi la Aydinn...

pening acik nak pikir nak..hehehe..

Ha...aydin kena ajak mommy pergi hotel legoland la kalau macam tu.. pilih bilik pirate atau kartun..mesti syok tu..

Rajinnya mommy aydin masak ye.. sedapa makannya walaupun duduk kat rumah sepanjang hari..

Aydin tak nak share dengan mommy kot dia nak simpan nak main dgn adik.. dah ada scan jantina baby ke fara?

12/12/13

Cuti semalam ai kat rumah MIL.. dengan tak sihat dengan tak cukup rehat.. huhuhu..

12/12/13

Pergh..request HOTEL la pulak! :D

hahaha..cheeky..pandai dia request.. nasib baik tak tercekik mommy..

hahaaha,tu request dlm bahasa kiasan tu aydin.kak apalgik! g baby moon lah.hehehe

cantik sofa.

muka cheeky tu macik lyd tgk pon geram. hehehe... kuat mengusik ni.

cepatnya besar si abg ne....

Catat Ulasan