8/05/14

welcome back, fara!

Hai, blog! Dah lama saya tak menulis. Bila klik ke blogspot, terus jadi malas. Kenapa ya? Inipun gigih menaip sebab Nuffnang agak kencang sepanjang saya off dari menulis. Pelik, kan? Hehehe. Apapun, rezeki anak-anak. Terima kasih pada yang masih sudi membaca.

Hari ni tak nak membebel apa-apa. Cuma nak bikin intro welcome back je. Dan nak blogwalking blog kawan-kawan. Rindu! Sobs....

30 comments

lama tak jenguk sini :)

saya menanti kamu!

8/5/14

slmt kembali mengganas
baby mana?

Hai!!!!!!

(peluk cium)

welcome back geng....

tertanya-tanya mana kau pergi selama ni? apa khabar orang baru?

8/5/14

welcome back..bila boleh tengok adik aydin ni fara?...

ingatkan dah lupa password..bahahaha

nak cuti lah baru dpt cpuv ...hhee

ini mana cukup fara....

*i want more*

Haiii rindu fara, kan kita pun bila malas nak update masa tulah nuffnang baik hati, ceritalah pengalaman bersalin awak..

Selamat kembali. Nak tau citer pasal adik aydin nih ☺

Bila sebut rezeki anak-anak sah dan tahulah Aydin dah jadi abang long.

Tak sabar nak tengok adik Aydin..

Selamat kembali! Picture baby mana? Hehehe

8/5/14

hai fara lama tak baca entry dia,
seb baik tak lupa password..ehee :)

Fara dah bersalin ke

hai fara..lama menyepi..welcome back hehehe

jangan la MENYEPI LAMA sangat..hehhe..saya dulu lepas bersaLIN macam tu la..tapi gigih kan jugak layan blog ni walau mata cepat je ngantuk..semakin hari semakin sayang lama kelamaan..eceh!!ayat...

dah selamat bersalin ke. lelaki ke fomfuan. mana gmbr nak tgk.

wlcm back yer Fara !

Hye mommy fara, selamat kembali menulis di pelantar Blogger

:)

15/5/14

WELCOME BACK.. ANAK DAH BESAU KE?

jangan lupa dtg blog saya kak.hehehe

tb2 kita teringat kat awak.. dah beranak kan? bila nak aktif blik ni?

sama la mcm saya. rindu kt blog tp bila ngadap jadi blurr plak. Hehe.

22/5/14

Ala..ingat nak tayang baby baru! Tayang la fara...

Fara dah lupa akk?

updatelah.. jangan biarkan berhabuk nanti tak nampak jalan masuk lak.. ;)

27/5/14

terima kasih bw blog akak yang sendu tu hehe..
best nye tak updet pun nuffnang berkepuk gitu..alhamdulillah rezeki anak2 tu :)

29/5/14

He he he...sama la dgn saya..br nak berjinak2 balik dgn blogspot..hehe

Catat Ulasan