3/12/14

aydin vs papa


 
Anak bujang saya. Agak metroseksual. Nak bergaya sesaja. Rambut wajib sikat tepi. Kalau pergi barber, fesyen nak kena sama dengan Nizam. Tinggal tak ada jambang nak kena trim. Hehehehe. Baju tak boleh kotor sikit. Nanti dia menjerit minta tukar yang lain. Dan terbaru, keluar rumah mesti nak kena spray cologne. Hoh!
 
Siapa yang dia ikut? Of course Nizam. Dari A sampai Z. Walaupun kuat bergaduh tapi dia adalah anak papa.
 
Gambar atas, scene sawah padi yang awesome. Somewhere in Sungai Besar. Kami ke sana sempena majlis kahwin. Dalam perjalanan, gerai mentarang di kiri kanan jalan. Tapi kami tak singgah sebab Nizam kegelian walaupun saya teringin sangat nak merasa. Sobs! Kami singgah makan Cendol Borhan. Cendol labu yang sedap! Better than Cendol Bakar. Tapi tetap tak boleh lawan Teochew Chendul original Penang. Heheheh! Dan singgah Aroma Ikan Bakar di Jeram. Tapi kenapa masakan sana tak kena dengan selera saya ya? Thumbs down. Sobs!
 
Bila cuti sekolah, jammed merata-rata. Macam mana nak plan cuti-cuti macam ni?
 
 

19 comments

3/12/14

mentarang ni kalau tak kena gaya, boleh mabuk (macam aku). rasa seakan2 kupang, tapi kupang lebih manis. kat sepanjang jalan tu pun ada jual sup belut dengan kari sembilang. ada try tak?

hensem gituuuuu ;)

SMART LAH AYDIN ☺

Amboiii...nukan main bergaya anak bujang mommy... :)

3/12/14

Besau dah ni.. Berapa umurnya sekarang?

suroh dia simpan rambot panjang satu! pastu ikat!

comeynyeee....xpela..kecik2 dah pembersih..senang nnt dh besar..

comeynyeee....xpela..kecik2 dah pembersih..senang nnt dh besar..

comeynyeee....xpela..kecik2 dah pembersih..senang nnt dh besar..

Kakak lebih suka budak yg jaga penampilan macam Aydin ni. Jadi yg pasti sentiasa bersih..sedap mata memandang..

Mentarang kat JB macam tak ada tau Fara. Kakak tak pernah merasa.

wahh ensem boy ;)..kecik2 dah pandai bergaya yer

Gambar cantik dan aydin dah hensem...Jap je dah besar kan..

besar dah aydin..masa jumpa dulu kecik lagi..

Stylo habis Aydin..dgn gaya rambot macam tu...hahaha

Mentarang? saya pun geli..selalu lalu area tu, singgah beli mangga aja..kah kah kah

teochew cendol Penang saya dah 2 kali try pegi masa kat Penang...takde rezeki...tutup & sekali lagi masa gi, sesat! hahaha..Tapi dah buka cawangan kat Setia City Mall, dekat dgn rumah saya...in fact mmg hari2 saya masuk SCM ( gi gym), tapi tak berkesempatan nak try lagi

Patut la rambut kemas..memang encem la Aydin ni..sekolah nanti ramai peminat ni,..haha

4/12/14

tu dia..lelaki metroseksual. haha..tapi bagus apa.

mentarang...dah makan masa g rmh ipar kat Perlis. Emm..mmg geli jugaklah. Telan satu je buat amik hati ipar. Geli sbb lembik2 putih.

Makin henseng anak bujang ko ni. Bergaya tu, dia sendiri ke yg pilih baju? Mmg stylo.

5/12/14

hehehe handsome boy

handsome betul anak bujang

mentarang
byk kali lalu lalang nampak mentarang ni
tapi tak de geng nak makan

first time dengar cendol labu
nama cendol tu, cendol labu, atau cendol tu ada buah labu?

Catat Ulasan