8/12/14

the hooligan malaysia; cetek akal

Bukan setakat footballer je yang injured tapi penyokong juga. Of course, penyokong Vietnam yang bengkak merata dek kena baling dengan benda keras. Siapa punya kerja? Sendiri jawablah ya!

Apa nak hairan? Main sesama negeri pun, penyokong menggelabah. Inikan pula international! Huhuhu! Kita provok orang, tak apa. Jangan orang lain provok kita sebab hati orang Malaysia ni rapuh. Sampai tahap tak tahan gentar. Lembik. Sikit-sikit nak ajak gaduh. Pui! Menambahkan Monday blues aku je!






17 comments

Kan, dah kalah tu kalah je la hehe

Memalukan dan memualkan!...

8/12/14

Kate nye siap bakar tmpt solat kat dlm stadium...gile pjnya ultras ni...ingatkan penyokong rupanye ultras yg buat

one word:

B E N G O N G

8/12/14

Aku rasa macam nak sokong pulak fan kita ni. Walau pun aku f*ck kat apa yang dikatakan "hooligan" ni. Kiita kat luar ni boleh bercakap dan bagi pandangan, tapi biasanya apa yang berlaku kat dalam stadium memang jauh berbeza.

Memang mudah untuk mengadili orang lain kan? Tapi kita pun selalu rasa tak adil bila tiap kali diadili tanpa perbicaraan.

Apa pun, Selangor memang power! Hehehehee...

bengkekkk je hati kita ni.
sgt memalukan!

Buat malu jer. DAh kalah nak buat macam mana. Bola tu bulat.

8/12/14

memalukan...obses

@smbotak Mungkinlah yg mencederakan fan Vietnam tu adalah org Vietnam sendiri - untuk rasa adil.

Setitik nila, rosak susu sebelanga.

Memang dah agak akan berlaku 'peperangan' kat dalam stadium cuma kita tak tahu sape yang mulakan.. Kalau penyokong Malaysia yang mulakan.. oh.. sangat memalukan tapi dari awal dah boleh agak pasti akan berlaku sesuatu selepas perlawanan.. nah!Terbukti..

Bila dah emosi menguasi sampai lupa dirilah tu..

penyokong bolasepak drpd dulu lagi mmg perangai mcm gini. [bukan semua la.] Tapi tiap2 kali ada game besar, mesti je nak buat kecoh mcm ni. Apa agaknya yg ada dalam kepala otak derang.

ntah apa2 la
tak de semangat kesukanan betul

salam kenal..

iryantyahamad.blogspot.com

memalukan..kalah lepas tu mengamuk..tak matang.macam budak2 kecik.

Catat Ulasan