29/07/11

entri terakhir bulan syaaban

Cerita tentang bola;
  • Bila kita menghadap Singapura berpura-pura namun kita tetap menang di hati penyokong setia. Oh, mesej itu bukan untuk penyokong gila yang bila menang, bersorak gembira dan bila kalah, mengutuk mengata.
Cerita tentang entri;
  • Ada sesiapa perasan dengan perkataan UNTUK MUSLIM SAHAJA tak? Hutang itu sinonim dengan MUSLIM? 
Cerita tentang kawan blogger;
  • Terima kasih tidak terhingga untuk Cik Ina kerana surat itu. Dan kawan-kawan yang lain kerana sokongan. Sekurang-kurangnya, mereka ambil perhatian dan tidak membiarkan. 
Cerita tentang emosi pagi;
  • Berdebar-debar, kecut perut dan susah hati akibat memandai diri.
 Cerita tentang menjelang Ramadhan;
  •  Tinggal lagi 2 hari kita akan berpuasa. Selamat menjalani ibadah puasa. Kurangkan bermegah. Lebihkan sederhana.

Tengok tak Cina gemuk yang main bola semalam? Jatuh sikit dah macam jatuh tergolek-golek ke dalam gaung. Ikutkan hati aku, nak aje aku baling telur tembelang!

Makcik Sal, rakan sepejabat (merujuk kepada Qiu Li)

28 comments

29/7/11

malam tadi ada bola eh?

yang benar ,

insan terluka.


*selamat berpuasa mommy!

selamat menyambut bulan Ramadhan...
kurangkan bermegah...banyakkan sedekah... ;)

Cerita tentang bola:
tak puas hati dengan pemain Singapura sejak game di Singapura lagi..

Cerita tentang entri:
ye saya perasan perkataan itu.. tulisan besar..

Cerita tentang kawan blogger:
dah baca tentang itu..

Cerita tentang emosi pagi:
apa yang telah berlaku..?

Cerita tentang menjelang Ramadhan:
betul.. biarlah sederhana..

geram gak tengok singapura main ..pandai betul belakon...tapi bangga malaysia kalah bermaruah...

29/7/11

Sederhana itu satu amalan yg baik..kdg tertewas juga dgn kejahatan nafsu...sederhana dan nafsu itu siapa yg kawal????...

xtgk bola pun semalam tp yg masa perlawanan 1st ng singa pura pura dulu pnh tgk,mmg cm pondan je diorg ni opsss termengata plak..tp geram kot,bukan cedera teruk sgt pun,berlakon je lebih >_<

29/7/11

Nala ngan emosi pagi nih...cer citer...cer citer ☺☺☺

Selamat berpuasa fara.

walapupun kalah tp sy bangga dgn khairul fahmi sbb berjaya selamatkan gol drpd bolos..sayang ms kat singapore haritu dia x turun..

selamat menjalani ibadah puasa juga..:)

@bujal X

Heheheheh....TAK PASAN eh? Tak pe. Cuba lagi lain kali ye?

@.: iEyLa :.

A`ahlah! Pttnye nahu mcm tu. Baru ctk!

@anitadiana

Saya suka 5 patah perkatan terakhir Kak Ita tu! heheheheh....

@Eye_nee

Err, diri sendiri?

@Afikah Aziz

Heheheheheh...Singa Pura-Pura....cool!

@fiza

Tak lain tak bukan, hal keje.

=D

Selamat Berpuasa juga!

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

Sbnrnye kan...Khairul Fahmi tu player yg tak de galang ganti la...Die mmg terbaik!

tahniah!!! awak emang hadiah bertuah dr mommy lyna

update aku kat fesbuk.
kriteria utama untuk jadi pemain celup singapore: anda mestilah seorang pondan...!

29/7/11

Selamat berpuasa, babe!

jangan puasa berbelog sudah...

cina gemuk tu mmg bikin panas... nasib baik longkang stadium tu besar, klu tak nak je gua tolong lempangkan

mereka pandai bikin drama atas padangkan...geram jer...

fara,., tajuk entry buat ayu pula terketar2...

aduh!!!

harap2 kita bersua lagi dialam maya.. selamat berpuasa

Fara sekeluarga selamat menjalani ibadah puasa ye.time bulan puasa ni jangan lupa update blog ye.oh lupa blog cik ina tu sengal,dari hari tu asyik keluar tajuk yang sama , sebenar cik ina dah update dua entry kalau nak pegi tekan nama blog ye.apa masalah tak tahu, cik ina tengah siasat.

31/7/11

dear mf..

salam ramadhan..

assalamualaikum...

saya datang bertandang di pagi 1 ramadhan ini...

salam ramadhan dan selamat berpuasa mommyfara..!

ahahahah
cannot blame them at all.
If kita lead pun for sure akan act the same way of singapore did.
Dat's the wasting time strategy.
Admit yang kita tak cukup bagus especially defend.
to tely on Safee and Khairul fahmi
:P

2/8/11

Kalah bermaruah. Kecewa juga tp boleh cuba lagi utk game yg lain.

pst : itu sakit yg dibuat2. saje nak melengahkan masa..heh..geram !

Catat Ulasan